Laten we co-creëren! 

Vanaf dit punt wordt u eatmosphere brainsteamed. Verder lezen draagt bij tot een positiever wereldbeeld. We zijn een kleine VZW met een niet-standaard team en een enorme sociale, ethische en ecologische impact.

 

Enerzijds recupereren we onverkocht, weggegooid, meestal perfect vers voedsel en doneren het aan organisaties die mensen in nood helpen. Anderzijds creëren we bewustzijn rond voedselverspilling en ons voedselsysteem door de smaken van no-waste koken op een funky manier te benadrukken, door de verhalen van lokale seizoensboeren te vertellen en door te co-creëren met duurzame topchefs. eatmosphere is in 2015 gecreëerd door Steven Desair .

 

Bekijk onze verschillende concepten hieronder en feel the Eatmosphere. Ware liefde gaat door de maag! Laat ons samenwerken.

Ontdek onze diensten

Contacteer ons voor een brok eatmosphere 

Onderzoek

Boerenkennis op je bord

Workshops

Gezond en simple als bonjour

Communicatie

Circulair design & storytelling ​

Inspiratie

Magische momenten  

Educatie

Eet beter, verspil minder

Informatie

Start met de basis

Beleving

Geen zintuig onaangeroerd

Activiteiten

Eerste rang getuige

Awards

Klanten & partners

Atelier Groot Eiland, aub-svp, Beerfood, Bloomit, Boeren & Buren, Bond Beter Leefmilieu, Bosschele, Brussels Beer Project, Co-oking, Colruyt, Compass, Damien Brunet, De Noordzee, Dierendonck, Ecover, Ecoprins, EY, EquinoxLightPhotography, Färm, Foodlab Proef, Foodwaste RSL, Foodwin, Forest To Plate, Fruitcollect, gaëlle gaëlle, Garden Gourmet, Geert De Taeye Photographer, Generous, Good Food, Great ,Horeca Vlaanderen, Impact vzw, Ingredients du Monde, Jonas & Laurence Haegeman, Kevin Storms, Klimaatmandaat, Klimaatzaak, Laurens Snykers, Le Parfait, Lies Engelen Photography, Lokaal, Maarten Van Essche, Mi Joya, Mofelito Paperito, Mist, Nicolas Decloedt, NorthSeaChefs, Or Coffee, Parckfarm, Permafungi, Pieter-Jan Lint, Puratos, Radu Illiescu, Refresh, Roularta, Sang Hoon Degeimbre, Sebastian Sandor, Seizoensmaak, Studio Marsel Stoopen, Terre de Rêves, Too Good To Go, Vandemoortele, VDAB, Vilhjalmur Sigurdarson, VGC, Vlaanderen Circulair, VUB, Wageningen University, WeCanDance, Witlov, Willem Hiele, Wouter Keersmakers, Yannick Van Aeken, …

Fer mentors

Sang Hoon Degeimbre

Nicolas Decloedt 

Yannick Van Aeken

Oprichter

Steven Desair

Finalist Brussels Urban Food 2025 / Brussels Creativity Call

Finalist Food Waste Awards 2017 / Foodwin

Culinary Innovator Sustainability 2018 / Gault & Millau

Long list Ethical Thinking / World restaurant awards

eatmosphere in de pers

Contact

steven@eatmosphere.be / 0032 498 80 37 68

Breeschstraat 42, 1020 Laken, Belgium

www.eatmosphere.be

www.be-terroir.be

www.marypop-in.be

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

Website: Barbarossa / Photography: Lies Engelen Photography / Logo: Studio Marsel Stoopen

eatmosphere VZW / breeschstraat 42 / 1020 Laken / BTW 0659.956.128 / Reknr: BE45 7360 2853 0289

eatmosphere_logo
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon