Laten we co-creëren!
Vanaf dit punt wordt u eatmosphere brainsteamed. Verder lezen draagt bij tot een positiever wereldbeeld. We zijn een kleine VZW met een niet-standaard team en een enorme sociale, ethische en ecologische impact.
Enerzijds recupereren we onverkocht, weggegooid, meestal perfect vers voedsel en doneren het aan organisaties die mensen in nood helpen. Anderzijds creëren we bewustzijn rond voedselverspilling en ons voedselsysteem door de smaken van no-waste koken op een funky manier te benadrukken, door de verhalen van lokale seizoensboeren te vertellen en door te co-creëren met duurzame topchefs. eatmosphere is in 2015 gecreëerd door Steven Desair .
Bekijk onze verschillende concepten hieronder en feel the Eatmosphere. Ware liefde gaat door de maag! Laat ons samenwerken.
Ontdek onze diensten
Contacteer ons voor een brok eatmosphere
Boerenkennis op je bord
Gezond en simple als bonjour
Circulair design & storytelling
Magische momenten
Eet beter, verspil minder
Start met de basis
Geen zintuig onaangeroerd
Eerste rang getuige
Awards
Klanten & partners
Atelier Groot Eiland, aub-svp, Beerfood, Bloomit, Boeren & Buren, Bond Beter Leefmilieu, Bosschele, Brussels Beer Project, Co-oking, Colruyt, Compass, Damien Brunet, De Noordzee, Dierendonck, Ecover, Ecoprins, EY, EquinoxLightPhotography, Färm, Foodlab Proef, Foodwaste RSL, Foodwin, Forest To Plate, Fruitcollect, gaëlle gaëlle, Garden Gourmet, Geert De Taeye Photographer, Generous, Good Food, Great ,Horeca Vlaanderen, Impact vzw, Ingredients du Monde, Jonas & Laurence Haegeman, Kevin Storms, Klimaatmandaat, Klimaatzaak, Laurens Snykers, Le Parfait, Lies Engelen Photography, Lokaal, Maarten Van Essche, Mi Joya, Mofelito Paperito, Mist, Nicolas Decloedt, NorthSeaChefs, Or Coffee, Parckfarm, Permafungi, Pieter-Jan Lint, Puratos, Radu Illiescu, Refresh, Roularta, Sang Hoon Degeimbre, Sebastian Sandor, Seizoensmaak, Studio Marsel Stoopen, Terre de Rêves, Too Good To Go, Vandemoortele, VDAB, Vilhjalmur Sigurdarson, VGC, Vlaanderen Circulair, VUB, Wageningen University, WeCanDance, Witlov, Willem Hiele, Wouter Keersmakers, Yannick Van Aeken, …
Fer mentors



Sang Hoon Degeimbre
Nicolas Decloedt
Yannick Van Aeken
Oprichter

Steven Desair
Finalist Brussels Urban Food 2025 / Brussels Creativity Call
Finalist Food Waste Awards 2017 / Foodwin
Culinary Innovator Sustainability 2018 / Gault & Millau
Long list Ethical Thinking / World restaurant awards
Contact
/ 0032 498 80 37 68
Breeschstraat 42, 1020 Laken, Belgium